Lærere og pædagoger - referencer

Evaluering af kursus for lærere og pædagoger på mellemtrinnet:

Rigtig godt, meget inspirerende, man har lyst til at gå igang med det samme. Så godt og så lærerigt meget fagligt. Super godt kursus.

Super godt og brugbart. Dejligt at komme på kursus og få lov “bare at være mig”. Fantastiske undervisere. Virkelig virkelig godt – meget brugbart. Dejlig konkret. TAK!

Rigtig mange gode øvelser og aktiviteter. Føler mig godt klædt på til at lave det på skolen. Fantastisk inspiration at tage med hjem. Nærvær og skøn balance mellem aktiviteter og teori. Super kursus.

Fantastisk inspirerende. Super mange fantastiske lege, lige til at tage med. Dygtige og friske instruktører. Tip Top.

Rigtig godt og meget inspirerende. Meget tilfreds – de er super inspirerende at lytte på. Direkte brugbart. Lærere og pædagoger fra kurset

Kommentarer fra kursister i daginstitutioner, hvor vi har undervist 2×3 timer for personalet og 4×2 lektioner med børnene i institutionen:

• Jeg har fået indsigt i, hvad yoga og børneyoga er, og hvordan jeg kan bruge det i hverdagen med børnene.
  • I var rigtig gode til at undervise.
  • At det jeg troede var yoga, er meget bedre.
  • Jeg har fået nye redskaber til at få børnenes opmærksomhed.
  • Fint materiale i udleverede, meget brugbart, konkret og brugervenligt.
  • Det var spændende, men bestemt også udfordrende og anstrengende.
  • Rigtig fint at se det i praksis sammen med børnene – meget inspirerende.
  • I var meget engagerede og grundige, gode til at give det videre på et forståeligt plan. I supplerer hinanden godt.
  • Nu ved jeg noget om, hvad yoga drejer sig om.
  • Nærværende, levende og underholdende undervisning.
  • I er begge meget inspirerende og gode til at guide os gennem øvelserne.
  • Kun ros, synes forløbet har været rigtig godt.
  • Yoga kunne være godt for mig, for at få lidt ro på sammen med børnene.
  • Det var på et plan, hvor alle kunne være med, frygtede lidt, at det var meget svært.
  • Positiv overrasket over, hvor kompetente i var til at få børnene med til at dyrke yoga og fastholde dem i aktiviteten så længe. Jeres måde at fortælle levende historier var meget motiverende og sjovt for børnene. meget anderkendene overfor både børn og voksen.
  • Jeg har fået nogle gode ideer til samling.
  • I er gode til at lege og fortælle.
  • Skiftende tempi – rigtig godt.
  • Var usikker på, hvad yoga egentlig var, og hvad det var vi skulle, men syntes det var spændende, jeg blev glædelig overrasket.
  • Tydelige når i taler – forklarer tingene godt og tydeligt. Glade og konstruktive.
  • I gjorde det bare godt og lidt sjovt.
  • Rigtig fint at se det i praksis samen med børnene, meget inspirerende.
  • I kom med en masse energi/positivitet, som hurtigt smittede af på personalet.
  • Selv de mest stille og generte børn fik i med.
  • Vi bruger yoga i dagligdagen med børnene, med inspiration fra jer.
  • I fangede børnene godt. Godt med små historier.
  • Godt med leg der var “puttet” ind i yogaøvelserne, det gør det nemmere at huske.
  • Gode til at lære fra jer – godt materiale og gode ideer vi har fået.
  • Børnene var glade og med – i har en super tilgang til børnene –  der fik dem til at gå op i det.
  • Ville ønske i kunne være med nogle flere gange sammen med børnene.

1000 tak for dine besøg – det var SÅ super godt 🙂 Børnene elskede det.. Hele din måde at fortælle levende historier og putte “usynlig” yoga ind i det var bare smadder motiverende og sjovt for børnene! Det legende aspekt tror jeg er altafgørende for succes med elever som vores – drømmen/rejsen – temaet “langt væk fra mit eget liv”.. Jeg synes jeg så, at flere af dem levede sig ind i, at være en anden og skatten/det uvisse/ belønningen var spændende og motiverende! Du har helt sikkert udvidet både børnenes og min horisont og forståelse af yoga! Jeg vil prøve, at køre noget lignende om noget tid igen, så vi kan få styr på nogle enkle øvelser og evt. bruge dem i stilletid, da jeg mener det ville være en tiltrængt og passende “pause”/afslapning/ afslutning fra skole til SFO! Hvis du engang får lyst/tid vil vi meget gerne lege med igen..

Rasmussen Tanja, Frederiksodde Skole i Fredericia

Vi har bl.a. besøgt: