Klik på linket – hvis du vil se vores skole flyer

Yoga i skolen Flyer

Vi kan tilbyde forskellige former for workshops tilpasset den enkelte skole/institutions behov.
Der kan aftales kortere eller længere forløb – ”appetitvækkere” serveres også.

Der kan blandt andet være mulighed for:

• Introduktion til yoga, hvordan kan det bruges i skolen/ institutionen. Vi laver gerne et skræddersyet forløb, der passer til den enkelte institution/ skoles behov.

• Undervisning af skoleklasser eller hold af elever. Her kan vi nævne et eksempel, hvor vi var inviteret til at lave fire yogaworkshops for 7. klasserne i Aabenraa kommune i forbindelse med en trivselsdag.

• Undervisning af daginstitutionsgrupper eller hold. Her kan nævnes et eksempel, hvor vi i forbindelse med et forløb afholdt en familieyogasøndag for to aldersopdelte grupper i børnehaven Tønning-Træden.

• Workshops for personale i skoler, for at gøre dem klar til at kunne bruge yoga som et værktøj i deres undervisning/pædagogik. Her kan nævnes et eksempel, hvor vi en lørdag havde en seks timers workshop for specialpædagogisk personale på Frederiksodde skolen, Fredericia. Vi har også haft et 8 timers forløb fordelt på to dage på STU Kolding, hvor der var fokus på unge med udviklingsforstyrrelser og yoga

•Workshops for personale i daginstitutioner, for at gøre dem klar til at kunne bruge yoga som et værktøj i deres pædagogik. Her kan nævnes et eksempel, hvor vi havde et forløb i Bøllen, Randbøldal – her havde vi et tre timers intro kursus, tre forløb i daginstitutionen, hvor vi underviste børnene og efter tre måneder et follow-up kursus.

• Undervisning af faggrupper. Her kan nævnes et eksempel, hvor vi afholdt to yogaworkshops for børnehaveklasseledere i København.

Pris efter aftale.

Kontakt: hannemouritsen@msn.com/ 25547698