Om Yogaiskolen.dk

Kernekompetencer:

Formidling:

Yogaiskolen.dk sikrer gennem praksisnær formidling høj grad af implementering af ro, fokus og trivsel i centrum for læring og udvikling. Med en dybdegående forståelse for målgruppen, formidles yoga som pædagogisk/ didaktisk værktøj rettet mod skoler, daginstitutioner og familier på en relevant og lettilgængelig måde. Dette understøttes af Yogaiskolen.dk’s produkter, der er udviklet til at sikre denne implementering.

Problemløsning:

Yogaiskolen.dk arbejder målrettet på at have fokus på den enkelte kundes behov og brug for problemløsning. Lang erfaring sikrer afsæt i praktiske og letanvendelige løsninger, der er skræddersyet til kundens virkelighed- om det måtte være i skole-, daginstitutions- eller familieregi. Et grundigt forarbejde med fokus på problemområder, der trænger til en ny indgangsvinkel, er med til at skabe et brugbart og relevant samarbejde.

Kreativ tilgang:

Yogaiskolen.dk har afsæt i kreative løsninger på de udfordringer, som lærere, pædagoger og forældre dagligt møder i omgangen med børn. Der foregår en konstant udvikling af nye produkter, der sætter fokus på at skabe de bedste rammer for fokus, ro og trivsel. Det at tænke i kreative løsninger er en måde hvorpå der kan tilføjes ekstra redskaber i den værktøjskasse, målgruppen allerede har i forvejen. At tage afsæt i hverdagen og tænke nyt, så børn og voksne kan udleve deres fulde potentiale – lige der hvor de er, med det de kommer med.