Hanne Mouritsen
Ejer af Yogaiskolen.dk

Uddannet sygeplejerske i 1995 og primært arbejdet som børnesygeplejerske.

Uddannet Senetensbehandler (kropsbehandler) i 2007 og har siden da været selvstændig behandler med egen praksis i Vinding. Behandler bla. børn med forskellige problemstillinger i bevægeapparatet og bruger yogaen som afsæt for genoptræning og afspænding.
Fra 2009-2013 ansat som behandler en dag om ugen på Vejle Idrætsefterskole, hvor en del af jobbet har været at undervise teenagere i yoga og genoptræning vha yoga.

Uddannet voksen yogalærer både i DGI og i Yoga Gita ved en indisk lærer– her registreret i Yoga Alliance med 200 timer.
Uddannet børneyogalærer i Danmark og en online uddannelse fra USA ”Yoga for classrooms” + diverse kurser.
Har undervist i 25 år – primært med fokus på bevægelser og sundhed.
Været tilknyttet som underviser i DGI regi gennem mange år både på landsplan og lokalt.
Har de sidste år undervist personale/ansatte i daginstitutioner, skoler, specialskoler og undervisere  i  CFU regi i at bruge børneyoga i dagligdagen.

Vivi Solveig Sørensen
Underviser i Yogaiskolen.dk

Uddannet folkeskolelærer med idræt som linjefag, mange års erfaring med specialundervisning indenfor områderne ADHD, ASF og generelle indlæringsvanskeligheder.

Uddannet børneyogalærer  fra “Det lille yogahus” og en online uddannelse fra USA ”Yoga for classrooms” + diverse kurser. Uddannet voksenyogalærer i DGI.

De seneste år har jeg undervist personale/ansatte i daginstitutioner, skoler og specialskoler  i at bruge børneyoga i dagligdagen. Dette også på kurser i CFU regi.

Det at kunne formidle fagligt stof på en anden måde end gennem bøgerne, har for mig altid været en spændende udfordring. Her har jeg de seneste år taget yoga med ind som et værktøj i min undervisning. Dette har for både mine elever og mig givet en helt anden ro og nærvær.

Andet:-) Pilatesinstuktør,  svømmelærer, vinterbader, tidligere håndboldspiller, aktiv i det lokale foreningsliv, inspirator til CDèn ”Fræser Afsted”, tidligere landsinstruktør i DGI, gift, mor til 4 dejlige drenge, svigermor til 4 skønne piger, farmor til 9 vidunderlige børnebørn.

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Luk