Hanne Mouritsen
Ejer af Yogaiskolen.dk

Uddannet sygeplejerske i 1995 og primært arbejdet som børnesygeplejerske.

Uddannet Senetensbehandler (kropsbehandler) i 2007 og har siden da været selvstændig behandler med egen praksis i Vinding. Behandler bla. børn med forskellige problemstillinger i bevægeapparatet og bruger yogaen som afsæt for genoptræning og afspænding.
Fra 2009-2013 ansat som behandler en dag om ugen på Vejle Idrætsefterskole, hvor en del af jobbet har været at undervise teenagere i yoga og genoptræning vha yoga.

Uddannet voksen yogalærer både i DGI og i Yoga Gita ved en indisk lærer– her registreret i Yoga Alliance med 200 timer.
Uddannet børneyogalærer i Danmark og en online uddannelse fra USA ”Yoga for classrooms” + diverse kurser.
Har undervist i 25 år – primært med fokus på bevægelser og sundhed.
Været tilknyttet som underviser i DGI regi gennem mange år både på landsplan og lokalt.
Har de sidste år undervist personale/ansatte i daginstitutioner, skoler, specialskoler og undervisere  i  CFU regi i at bruge børneyoga i dagligdagen.